Koulutus

Kouluttamalla itseäsi tai henkilökuntaasi varmistat kilpailukykysi ja ajan hengessä pysymisen. Tarjoamme käytännönläheistä koulutusta suomeksi tai englanniksi.

Kokemuksemme mukaan hitsaavissa yrityksissä on yllättävän paljon puutteita aivan hitsauksen perusteiden ja suoritustekniikoiden hallinnassa.

 

Esimerkkejä koulutuksistamme

 

 

Hitsauksen perusteet ja suoritustekniikka

Kokemuksemme mukaan hitsaavissa yrityksissä on yllättävän paljon puutteita aivan hitsauksen perusteiden ja suoritustekniikan hallinnassa. Voi olla että perusteet on aikanaan opittu, mutta vuosien saatossa ja kiireen keskellä ne saattavat unohtua. Joskus on hyvä kerrata aivan perusasioita, varmistaa siten hitsausten laatua ja parantaa tuottavuutta. Pystymme antamaan peruskursseja prosesseille:

  • MIG/MAG 

  • TIG

  • Puikko

 

 

Hitsauskoneen tehokas käyttö

Hitsauskoneet sisältävät suuren määrän erilaisia toimintoja, joita hyödyntämällä hitsauksen laatu ja tuottavuus paranee

  • Koulutus voidaan järjestää perehtymällä yksityiskohtaisesti jo olemassa oleviin koneisiin, tai esimerkiksi ennen hitsauskoneiden hankintaa. Tällöin voidaan kartoitta oikea laitehankintapäätös suhteessa tarpeeseen.

  • Erikoisosaaminen EWM-hitsauskoneista, ja niiden eri toimintojen tuomista eduista

Hitsauskoneet sisältävät suuren määrän erilaisia toimintoja, joita hyödyntämällä hitsauksen laatu ja tuottavuus paranee

 

Erikoisprosessien tehokas käyttö

  • Nykyaikaiset MIG/MAG hitsauskoneet sisältävät useita erikoisprosesseja, joiden avulla on mahdollista parantaa hitsauksen tuottavuutta ja laatua. Esimerkiksi pohjapalkojen- ja ohutlevyjen hitsaukseen on olemassa tuottavuutta tehostavia prosesseja.

  • Meiltä löytyy laaja kokemus erikoisprosseista, ja pystymme opastamaan oikean prosessin valinnassa sekä kouluttamaan niiden tehokasta käyttöä.

 

Eri materiaalien hitsaus

  • Pystymme opastamaan eri materiaalien hitsauksesta, niiden erityispiirteistä, käytettävistä prosesseista, opastamaan suoritustekniikoissa tai vaikka kouluttamaan luentotyyppisesti. Materiaaliesimerkkinä alumiinin hitsaus

 

Räätälöimme koulutukset aina asiakastarpeiden ja toiveiden mukaan. Mikäli tunnette että teillä olisi tarvetta koulutukselle, ottakaa yhteyttä niin rakennetaan juuri teille sopiva koulutus.

Teemme jonkin verran myös hitsaajien pätevyyskokeiden valvontaa, pääsääntöisesti asiakkaiden omissa tiloissa.

  ota yhteyttä