Tuotteet

Hitsauskoneet

Olemme Saksalaisten EWM- hitsauskoneiden jälleenmyyjä. EWM on Saksan johtava hitsauslaitevalmistaja ja koneet ovat tunnettuja ympäri maailman. Erinomaisesta laadusta ja luotettavuudesta kertoo 3-vuoden takuu ilman käyttörajoituksia, joten takuu on voimassa myös 3-vuorotyössä. Pääkomponenteilla, tasasuuntajilla ja muuntajilla takuu on jopa 5-vuotta.

EWM:n laaja tuotetarjoama sisältää puikko-, TIG-, MIG/MAG- sekä plasmahitsauskoneet. koneita löytyy käsi- sekä automatisoituun ja robotisoituun hitsaukseen. Voit tutustua tarjoamaan alla olevista tuoteluetteloista.

WM.1079.01WM.0977.01  WM.1083.01

   Hitsauskoneet      Hitsauspolttimet        Automatisointi ja Robotisointi
   ja tarvikkeet

 

Laaja valikoima hitsausohjelmia ja prosesseja 

Synergisistä- sekä pulssihitsaus MIG/MAG koneista löytyy kattava valikoima hitsausohjelmia sekä erikoisprosesseja mm. pohjapalkojen hitsaukseen sekä syvän tunkeuman/ matalan lämmöntuonnin pulssi- ja kuumakaarihitsaukseen. EWM-hitsauskoneissa kaikki saatavilla olevat ohjelmat sekä erikoisprosessit kuuluvat koneisiin vakiona, eikä niistä veloiteta erikseen. Lue lisää erikoisprosesseista tästä. 


forceArc puls

EWM Titan XQ, AlphaQ ja Phoenix MIG/MAG-koneista löytyy vakiona forceArc puls -prosessi. Prosessi on tarkoitettu mustan ja ruostumattoman teräksen roiskeettomaan umpilankahitsaukseen. Prosessilla saadaan roiskeeton lopputulos normaalia pulssihitsausta pienemmällä lämmöntuonnilla.

EDUT:
-Vähemmän roiskeita -> vähemmän jälkityötä
-Pienempi lämmöntuonti -> vähemmän muodonmuutoksia -> vähemmän jälkityötä
-Suurempi tunkeuma -> voidaan hyödyntää a-mitan laskennassa mekanisoidussa hitsauksessa
-Lyhyt, hyvin kohdistuva valokaari -> suurempi hitsausnopeus
-Lyhyt, hyvin kohdistuva valokaari -> helppo hitsata ilman reunahaavariskiä
-Lyhyt, hyvin kohdistuva valokaari mahdollistaa pienemmän railokulman -> pienempi hitsin tilavuus,
 vähemmän hitsauspalkoja 

 

Katso prosessin esittelyvideo tästä.


 

Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen esittely!

 

 

   


Optrel automaattihitsausmaskit "swiss made"

Optrel AG on Sveitsiläinen yritys joka on valmistanut laadukkaita ammattilaisille tarkoitettuja automaattihitsausmaskeja jo vuodesta 1986. Optrelin maskeja käytetään ympäri maailmaa, ja yksi Optrelin johtoajatuksista on jatkuva tuotekehitys sekä uudet innovaatiot.

Yksi esimerkki tästä on Crystal2.0 hitsausmaski, jonka optiikka on kirkkainta maailmassa. Hionta asennossa DIN2 on jotakin mihin muut valmistajat eivät ole päässeet. Panoramaxx2.5 maskissa hitsaajan näkökenttä on ajateltu uudelleen. Silmälaseista tuttu muotoilu tuo maskin lähemmäksi hitsaajan silmiä, jolloin näkökenttä on 6 kertainen verrattuna perinteisiin maskeihin.

Nämä ja monet muut "Swiss made" Optrel tuotteet tietenkin 3-vuoden takuulla.

 

 

 

 

Katso Panoramaxx 2.5 esittelyvideo klikkaamalla yllä olevaa kuvaa

 

Hitsauslisäaineet ja tarvikkeet ammattikäyttöön

Edustamme ainoastaan laadukkaita ammattikäyttöön tarkoitettuja lisäaineita ja tarvikkeita. Alla mainittu vain muutamia tuotemerkkejä. Ota yhteyttä ja kysy lisää kattavasta tarjonnastamme.

 

  
  
 
 
-Hyundai MIG/MAG umpi- ja täytelangat
-Hobart Megafil täytelangat
-Hobart Megafil kovahitsauslangat
-ELGA lisäaineet
-Optrel hitsausmaskit ja raitisilmamaskit
-Abicor Binzel hitsauspolttimet