EWM-hitsauskoneet

kolmen vuoden takuulla 

ProWeld Finland Oy on Saksalaisten EWM- hitsauskoneiden jälleenmyyjä. EWM on Saksan johtava hitsauslaitevalmistaja ja hitsauskoneet ovat tunnettuja ympäri maailman.

Erinomaisesta laadusta ja luotettavuudesta kertoo 3-vuoden takuu ilman käyttörajoituksia, joten takuu on voimassa myös 3-vuorotyössä. Pääkomponenteilla, tasasuuntajilla ja muuntajilla takuu on jopa 5-vuotta. EWM -hitsauskoneiden hinta-laatusuhde on erinomainen.

EWM:n laaja tuotetarjoama sisältää puikkohitsaus-, TIG-hitsaus-, MIG/MAG-hitsaus- sekä plasmahitsauskoneet. Koneita löytyy käsi- sekä automatisoituun ja robotisoituun hitsaukseen. Voit tutustua tarjoamaan alla olevista tuoteluetteloista.

 

Pääkomponenteilla, tasasuuntajilla ja muuntajilla takuu on jopa 5-vuotta.

 

Laaja valikoima hitsausohjelmia ja prosesseja 

Synergisistä- sekä pulssihitsaus MIG/MAG koneista löytyy kattava valikoima hitsausohjelmia sekä erikoisprosesseja mm. pohjapalkojen hitsaukseen sekä syvän tunkeuman/ matalan lämmöntuonnin pulssi- ja kuumakaarihitsaukseen. EWM-hitsauskoneissa kaikki saatavilla olevat ohjelmat sekä erikoisprosessit kuuluvat koneisiin vakiona, eikä niistä veloiteta erikseen. 

                                                                                                                          

MIG/MAG-hitsauskoneet
TIG-hitsauskoneet (DC) 
TIG-hitsauskoneet (AC/DC)
TIG-langansyöttäjät
Demagnetointilaitteet
Puikkohitsauskoneet

Kärryt hitsauskoneille ja langansyöttäjien lisävarusteet

 

 

<< takaisin tuotteisiin