Yritys

ProWeld Finland Oy on suomalainen ja täysin itsenäinen hitsaukseen erikoistunut yritys. Toimitamme laadukkaat hitsauskoneet, hitsausmaskit ja raitisilmahitsausmaskit, hitsauslisäaineet ja hitsaustarvikkeet koko Suomen alueelle. Järjestämme hyös hitsauskoulutusta ja hitsaajan pätevyyskokeiden valvontaa. Kaikki saman katon alta.
 
Osaamisemme perustuu vahvaan käytännönkokemukseen, sekä koulutukseen. Yrityksestämme löytyy IWE-(kansainvälinen hitsausinsinööri) tason osaamista, joka yhdistettynä vahvaan käytännönkokemukseen antaa hyvät edellytykset asiakkaidemme asiantuntevaan palveluun.
 
Yrityksen toimipaikka sijaitsee Joensuussa. Yrityksellä on vahva osaaminen ja tuntemus MIG/MAG, TIG ja puikkohitsauksesta sekä näiden uusimmista koneista ja prosesseista. Erityisosaamista hitsaustekniikoiden käytännönkoulutuksesta sekä hitsauskoneiden käyttökoulutuksesta, niin suomen kuin myös englannin kielellä. 

Haluamme pitää asiat käytännönläheisinä, selkeinä ja ymmärrettävinä.


Yrityksemme arvot ja toimintaperiaattet

  • Pysymme käytännönläheisenä ja pidämme asiat konkreettisena
  • Tuotamme todellista lisäarvoa
  • Tulemme asiakkaan luokse
  • Olemme luotettava helposti lähestyttävä kumppani
  • Olemme asiakkaan kanssa samalla tasolla ilman turhaa byrokratiaa

 

Tilaajavastuu

 

ProWeld Finland Oy on mukana Tilaajavastuu.fi -palvelun Luotettava Kumppani -ohjelmassa.

Tilaajavastuu.fi -palvelun, Luotettava Kumppani -ohjelman kautta yritysten ja yhteisöjen tilaajavastuutiedot ovat helposti saatavilla. Luotettava Kumppani -ohjelma hoitaa tilaajavastuulain edellyttämien tietojen noutamisen eri rekistereistä ja pitää tiedot ajantasaisina. Työn tai palvelun tilaaja voi maksutta saada Luotettava Kumppani -ohjelmaan liittyneiden yritysten raportit ja tarkastaa tiedot. Palvelun avulla siis varmistetaan, että kumppani on luotettava ja velvoitteensa hoitava yritys.

<<takaisin etusivulle