Hitsauspöydät

     

Laadukkaat GPPH:n Eurooppalaiset hitsauspöydät nyt ProWeldiltä. 

Esite englanniksi -pdf

Reikäkiinnityksellä varustetut hitsauspöydät tehostavat hitsaustuotantoa, niin yksittäis- tai sarjatuotannossa. Kappaleiden asemointi helpottuu ja tarkentuu.

Pöytiä löytyy eri käyttötarkoituksiin. ECO, PLUS ja PRO ja uutuutena DIY-pöytä. ECO pöydät on tarkoitettu harrastaja- sekä kevyeen ammattikäyttöön. PLUS pöytiä voidaan käyttää kevyessä tai keskiraskaassa tuotannossa. PRO pöydissä on paras kantavuus, viimeistely ja tukevin rakenne. Siitä syystä ne soveltuvat vaativimpaankin konepajakäyttöön. 

DIY-pöytää on tarkoitettu kevyeen hitsaus-, asennus- ja harrastekäyttöön ja se on saatavilla yhdessä koossa 1200x800mm. DIY-pöydän kanssa suositellaan DIY-toolkit -varustesarjaa.

Hitsauspöydät on valmistettu S355J2+N rakenneteräksestä jota ei ole karkaistu, nitrattu tai peitattu. Monien käyttäjäkokemusten ja asiantuntijalausuntojen perusteella esimerkiksi pöytäpinnan nitrauksella ei saavuteta mitään etua käytettävyyteen tai pöydän kestävyyteen hitsaustuotannossa. Tästä syystä pöytien hinnat saadaan pidettyä edullisena, koska kallista pintakäsittely ei tarvita. Lisäksi peittaamaton levypinta ei ole kirkas, eikä siitä syystä heijasta hitsausvaloa ympäristöön. Pöytälevyä ei luonnollisesti ole maalattu, jolloin maadoitus työkappaleisiin tapahtuu koko pöytäpinnalta. Pöydät toimitetaan käsiteltynä öljypitoisella suoja-aineella. Suoja-aine estää kuljetuksen aikaisen korroosion sekä hitsausroiskeiden tarttumisen käytön alkuvaiheessa. Pöytäpinnan suojaksi suositellaan käytön aikana roiske-esto ainetta.

ECO, PLUS ja PRO -hitsauspöytiä on saatavana 10 eri kokoa. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pyydä tarjous.