Hitsauskoulutus

Vuosien saatossa ja kiireen keskellä perustekniikoiden hiominen ja tehostaminen, sekä esimerkiksi työergonomian huomioiminen, saattavat unohtua.

Kouluttamalla itseäsi tai henkilökuntaasi varmistat kilpailukykysi ja ajan hengessä pysymisen. Tarjoamme käytännönläheistä hitsauskoulutusta suomeksi tai englanniksi. Toimipaikkamme sijaitsee Joensuussa, mutta pidämme hitsauskoulutuksia asiakkaillemme kaikkialla Suomessa.

Kokemuksemme mukaan hitsauskoulutuksen myötä  yrityksissä on saatu lisää tehokkuutta ja varmuutta hitsauksen perusteiden ja suoritustekniikan hallinnassa. 

 

Hitsauksen perusteet ja suoritustekniikka

Kokemuksemme mukaan hitsauskoulutuksen myötä yrityksissä on saatu lisää tehokkuutta ja varmuutta hitsauksen perusteiden ja suoritustekniikan hallinnassa. Vuosien saatossa ja kiireen keskellä perustekniikoiden hiominen ja tehostaminen, sekä esimerkiksi työergonomian huomioiminen, saattavat unohtua. Joskus on hyvä kerrata aivan perusasioita, varmistaa siten hitsausten laatua ja parantaa tuottavuutta. Pystymme antamaan peruskursseja prosesseille:
  • MIG/MAG -hitsaus
  • TIG -hitsaus
  • Puikkohitsaus

 

 

Hitsauskoneen tehokas käyttö

Hitsauskoneet sisältävät suuren määrän erilaisia toimintoja, joita hyödyntämällä hitsauksen laatu ja tuottavuus paranee
  • Hitsauskoulutus voidaan järjestää perehtymällä yksityiskohtaisesti jo olemassa oleviin koneisiin, tai esimerkiksi ennen hitsauskoneiden hankintaa. Tällöin voidaan kartoitta oikea laitehankintapäätös suhteessa tarpeeseen.
  • Erikoisosaaminen EWM-hitsauskoneista, ja niiden eri toimintojen tuomista eduista. 

Hitsauskoneet sisältävät suuren määrän erilaisia toimintoja, joita hyödyntämällä hitsauksen laatu ja tuottavuus paranee

 

Erikoisprosessien tehokas käyttö

  • Nykyaikaiset MIG/MAG hitsauskoneet sisältävät useita erikoisprosesseja, joiden avulla on mahdollista parantaa hitsauksen tuottavuutta ja laatua. Esimerkiksi pohjapalkojen- ja ohutlevyjen hitsaukseen on olemassa tuottavuutta tehostavia prosesseja.
  • Meiltä löytyy laaja kokemus erikoisprosseista, ja pystymme opastamaan oikean prosessin valinnassa sekä kouluttamaan niiden tehokasta käyttöä.

 

Eri materiaalien hitsaus

  • Pystymme opastamaan eri materiaalien hitsauksesta, niiden erityispiirteistä, käytettävistä prosesseista, opastamaan suoritustekniikoissa tai vaikka kouluttamaan luentotyyppisesti. Materiaaliesimerkkinä alumiinin hitsaus
 
Räätälöimme hitsauskoulutukset aina asiakastarpeiden ja toiveiden mukaan. Mikäli tunnette että teillä olisi tarvetta koulutukselle, ottakaa yhteyttä niin rakennetaan juuri teidän yritykselle sopiva koulutus.
 
 
Teemme myös hitsaajien pätevyyskokeiden valvontaa, pääsääntöisesti asiakkaiden omissa tiloissa.
 
 
 

  ota yhteyttä  

<<takaisin etusivulle