Optrel Medical -tuotteet

 
 
 
 

 

Swiss Air TH3 raitisilma-hengityssuojain on valmistettu palamista hidastavasta materiaalista. Ylipaine tukee hengitystä ja estää väsymystä. Ilma pysyy raikkaana ja se suodattaa 99.8 % kiinteistä ja nestemäisistä hiukkasista. Esisuodatin suodattaa suuremmat hiukkaset ulos hengittävästä ilmasta, korkeimman TH3-suodatinluokan pääsuodatin suodattaa ilman epäpuhtauksista. Akun kesto on 14 tuntia. Tuotteen muotoilussa on huomioitu ergonomia.

 

Optrel Clearmaxx Medical on raitisilmavisiiri, joka Swiss Air raitisilma-hengityssuojaimen tavoin vastaa korkeinta hengityssuojausluokkaa TH3 ja se suodattaa 99.8 % kiinteistä ja nestemäisistä hiukkasista. Esisuodatin suodattaa suuremmat hiukkaset ulos hengittävästä ilmasta, korkeimman TH3-suodatinluokan pääsuodatin suodattaa ilman epäpuhtauksista. Akun kesto on 14 tuntia. Raitisilmavisiiri suojaa myös käyttäjänsä silmät, eikä erillistä suojavisiiriä tarvita. Tuote on ergonomisesti muotoiltu ja lisämukavuutta tuovat lisävarusteena saatavat valjaat.

 
Katso videoesittely Optrel Clearmaxx raitisilmavisiiristä ja Swiss Air raitisilma-hengityssuojaimesta klikkaamalla kuvaa: